ABN AMRO biedt haar klanten diepgaande financiële expertise, brede kennis van vele sectoren en een internationaal netwerk. Daarnaast bieden we onze klanten een volledig producten- en dienstenpakket aan.

Ons uitgangspunt is het inspelen op veranderende markten en op veranderende behoeften van onze klanten. Daar vraagt deze tijd ook om. Zeker als het om financiële toekomstplanning gaat. Bij dit soort financiële vraagstukken staan we onze klanten met raad en daad bij. We verdiepen ons in de situatie van onze klant. We weten wat er speelt en adviseren over passende oplossingen.

Kortom, ABN AMRO is een bank die handelt in de context en realiteit van nu. We treden de klant met open vizier tegemoet. We leren van onze ervaringen en we beseffen dat niets belangrijker is dan deskundig advies en optimale service.

www.abnamro.nl/later2015

BlackRock zet zich in om miljoenen mensen, grote instellingen en overheden over de hele wereld te helpen hun financiële doelen te bereiken. Dat doen we onder meer met:

● een gevarieerd aanbod van innovatieve beleggingsproducten,
● wereldwijde markt- en beleggingsinzichten,
● geavanceerde systemen voor risico- en portefeuille-analyse.

Alles wat we doen, doen we primair in het belang van onze cliënten, die ons het beheer van in totaal USD 4.600 miljard* toevertrouwen. Daarom staat BlackRock bekend als ’s werelds grootste vermogensbeheerder.

*Totaal beheerd vermogen (AUM) per 30 juni 2014. †Bron: Pensions & Investments per 31 december 2013.

www.blackrock.nl

BNP Paribas Investment Partners is de vermogensbeheerder van BNP Paribas Groep. Met een beheerd vermogen van EUR 508 miljard EUR en ruim 3200 medewerkers in 37 landen, bieden wij beleggingsoplossingen voor uw specifieke behoeften.

Het concept van partnerschap staat centraal in onze manier van werken: wij koppelen de wensen van onze klanten aan onze brede, wereldwijde beleggingsexpertise.

Meer dan 750 beleggingsspecialisten bedienen institutionele en particuliere klanten vanuit 60 beleggingscentra gespecialiseerd in een specifieke beleggingsklasse of productcategorie.

Ook in Nederland is een aantal beleggingscentra actief, t.w. die van OBAM, hoogdividendbeleggen, real estate en Multi Asset-solutions.

www.bnpparibas.nl

Fidelity Worldwide Investment heeft een simpele doelstelling: onze cliënten in staat stellen hun financiële ambities te verwezenlijken via uitstekende beleggingsproducten en een uitstekende klantenservice. Fidelity Worldwide Investment is in particuliere handen. Dat betekent dat wij niet hoeven te voldoen aan de kortetermijneisen van aandeelhouders, maar ons volledig kunnen richten op de langetermijnbelangen van onze belegger.

We hebben zo’n 300 portefeuillebeheerders en researchprofessionals verspreid over de hele wereld die ons ongekende researchmiddelen bieden. Ze bezoeken ondernemingen persoonlijk en onderzoeken alles wat de bedrijfsvoering kan beïnvloeden: van de werkvloer tot de bestuurskamer.

www.fidelity.nl