Wie goed wil zijn voorbereid op later, moet er nu mee beginnen. Tijdens het plenaire programma nemen we de ontwikkeling van life changing events onder de loep. Ontwikkelingen gaan razendsnel. Later begint met een inspirerend plenair programma. Daarin vertellen trendwatchers en experts welke revolutionaire trends op het pad van jouw leven zullen komen en wat je eraan kan doen dat je de regie van jouw vermogen (en jouw leven) in eigen hand houdt. Waarom stellen we onze aandacht voor wat echt belangrijk is alsmaar uit? Hoe kan dat? Gedragswetenschappers leggen uit. En tot slot voorbeelden uit de praktijk: hoe hebben succesvolle generatiegenoten de uitdaging van vermogensregie opgepakt?

De avond wordt plenair afgesloten met een inspirerende bekende persoonlijkheid die we graag nog even voor ons houden.

Sprekers

Rens de Jong

Rens de Jong

Dagvoorzitter

Rens is presentator bij BNR en RTLZ. Daarnaast staat hij wekelijks op het podium als dagvoorzitter. Rens zorgt gegarandeerd voor een wervelende show.

Jeroen Dijsselbloem

Jeroen Dijsselbloem

Minister van Financiën

Sinds november 2012 is hij namens de PvdA minister van Financiën in het kabinet-Rutte II. Bovendien is hij in januari 2013 benoemd tot voorzitter van de Eurogroep.

Erica Verdegaal

Erica Verdegaal

Publicist

Econoom Erica Verdegaal koos na een carrière in het bedrijfsleven voor de journalistiek. Sindsdien schrijft ze over alles wat met geld van doen heeft.

Peter Paul de Vries

Peter Paul de Vries

Bestuursvoorzitter

Peter Paul de Vries is bestuursvoorzitter en grootaandeelhouder van investeringsmaatschappij Value8.

Esther-Mirjam Sent

Esther-Mirjam Sent

Hoogleraar Economie

Esther-Mirjam Sent geeft les in Economische Theorie en Economisch Beleid aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Daarnaast zit ze in de Eerste Kamer namens de PvdA.

Andries van der Leij

Andries van der Leij

Neuro-econoom

Onderzoeker bij Neurensics, Europa’s eerste neuromarketing onderzoeks- en adviesbureau. Hij gaat in op consumentengedrag en beleggingsbeslissingen.

Marc Schriemer

Marc Schriemer

Ondernemer

Al tijdens zijn studie richtte Marc een internetbedrijf op. Sinds hij zijn aandelen in 2013 verkocht, helpt de dertiger andere ondernemers met het bepalen van hun bedrijfswaarde.

Sebastiaan Hooft

Sebastiaan Hooft

Ondernemer

Sebastiaan investeert in internet- en zorgbedrijven. Deze veertiger richtte meer dan twintig bedrijven op, haalde de Quote 500 en werkte zich letterlijk het ziekenhuis in.

Gerard van der Sande

Gerard van der Sande

Head of Energy Sourcing NLE

Gerard is Head of Energy Sourcing bij de Nederlandse Energie Maatschappij en Energy Portfolio Manager bij Energy Match Poland. Hij is vijftiger en heeft twee studerende kinderen.

Kees de Kort

Kees de Kort

Economiecommentator

Nederlands bekendste beurscommentator. Kees staat bekend om zijn zwartgallige uitspraken, maar trekt zelden aan het kortste eind.

Willem Minderhoud

Willem Minderhoud

Jongens van de Tekeningen

Willem is tekenaar bij Jongens van de Tekeningen, zij faciliteren denkprocessen in een zakelijke context vanuit een achtergrond als ingenieur.