Het is aan jou om na te denken over de toekomst en mee te denken. Daarvoor zijn er speciale ronde tafelsessies die je kan bezoeken. In korte tijd zullen experts je bijpraten over de onderstaande onderwerpen. De ronde tafels zijn meerdere keren tussen 19.15 – 21.15 uur. Je kan zelf bepalen wanneer je een ronde tafel bezoekt, je hoeft je hiervoor niet in te schrijven.

1. Vermogensregie

Hoe ziet mijn financiële toekomst eruit? Neem deel aan deze rondetafelsessie en krijg weer regie over jouw vermogen.

Aangeboden door ABN AMRO

2. Pensioenwijzigingen

Wat zijn de mogelijkheden om onder de huidige beperkende wetgeving een goed pensioen op te bouwen?

Aangeboden door ABN AMRO

3. De familie als bank 

Welke mogelijkheden hebben ouders om hun kind te helpen bij de aankoop van een woning? Schuif aan een leer de kneepjes van het vak.

Aangeboden door ABN AMRO

4. Vermogensopbouw

Wanneer begin ik met de opbouw voor de financiële zekerheden voor later? Wat kan ik in de huidige rentemarkt aan zekerheden verwachten?

Aangeboden door ABN AMRO

5. Ondernemen

Ben ik geschikt voor het ondernemerschap? Ben je een ondernemer? Hoor het antwoord van topondernemer Arko van Brakel.

6. Belastingaangifte

Ook jij kunt veel verdienen als je je serieus in de belastingaangifte verdiept. Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker.

7. Testament

Bij leven en bij dood. Veel mensen nemen een levenstestament, vooral ook dga’s die zich bij leven willen voorbereiden op onvoorziene ontwikkelen.

8. Tweede huis

Een tweede huis of appartement is een interessante alternatieve inkomstenbron, omdat de huurinkomsten belastingvrij zijn. Hoe werkt dit?

9. Vrouwen en beleggen

Meer dan de helft van de vrouwen is financieel afhankelijk. Wat is nodig om vrouwen meer belangstelling voor beleggingen te bieden?

10. Overlijdensrisico en arbeidsongeschiktheid

Hoe ga je om met overlijdensrisico en arbeidsongeschiktheid en hoe voorkom je dat je te weinig of juist te veel voor uittrekt?

11. Bedrijfsverkoop

Het is gemakkelijker een bedrijf te starten dan er een te verkopen. Hoe zorg je dat je bedrijf echt aan je vermogen en je onbezorgde oude dag bijdraagt?