Financiële planning voor Later. Wanneer begin je ermee?

Wie goed wil zijn voorbereid op later zal nu moeten beginnen zijn financiële planning in kaart te brengen. Elke levensfase brengt immers andere vragen met zich mee. Zeker als je jong bent, heb je allerlei wensen en dromen. Maar hoeveel vermogen heb je daarvoor nodig? Tijdens deze sessie gaan we iets dieper in op financiële vraagstukken die veelal spelen bij personen van tussen de 30 a 40 jaar. Denk aan hoe een succesvolle wooncarrière te creëren? Of misschien is juist wel de gewenste sabbatical een doel? Wat zou je kunnen doen met een ontvangen schenking? En hoe zit het met de studie van de kinderen?

Uiteraard is dit slechts een kleine greep uit veel voorkomende situaties waar we je graag wegwijs in maken. Kortom, durf te dromen en begin vandaag nog met later! Wij helpen je graag verder.

In deze interactieve sessie vertellen specialisten van ABN AMRO over de noodzaak van financiële planning en de verschillende mogelijkheden.

Anneke Janssen - van der Vliet

Anneke Janssen - van der Vliet

Strategisch Financieel Planner, ABN AMRO

De klant staat centraal in alles wat Anneke doet en zij is als geen ander bekend met de mogelijkheden van financiële planning. Zij heeft jarenlange klantervaring en is nu verantwoordelijk voor bedieningsconcepten op belangrijke klantmomenten.