Financiële planning voor Later. Wanneer begin je ermee?
Wie goed wil zijn voorbereid op later zal nu moeten beginnen zijn financiële planning in kaart te brengen. Elke levensfase brengt immers andere vragen met zich mee en wensen en dromen kunnen mogelijk al worden gerealiseerd. Tijdens deze sessie gaan we iets dieper in op dergelijke financiële vraagstukken die veelal spelen bij personen van rond de 40 a 50 jaar en ouder. Hoe ver ben ik en kan ik nog bijsturen, wat heb ik nog nodig? En hoe bescherm je het vermogen bij tegenslagen? Maar ook kan ik eerder stoppen met werken? Zal ik de hypotheek verder aflossen, is een tweede huis haalbaar of toch een schenking aan de kinderen?

Uiteraard is dit slechts een kleine greep uit veel voorkomende situaties waar we je graag wegwijs in maken. Durf te dromen en begin vandaag nog met later! Wij helpen je graag verder.

In deze interactieve sessie vertellen specialisten van ABN AMRO over de noodzaak van financiële planning en de verschillende mogelijkheden.

Anneke Janssen - van der Vliet

Anneke Janssen - van der Vliet

Strategisch Financieel Planner, ABN AMRO

De klant staat centraal in alles wat Anneke doet en zij is als geen ander bekend met de mogelijkheden van financiële planning. Zij heeft jarenlange klantervaring en is nu verantwoordelijk voor bedieningsconcepten op belangrijke klantmomenten.