Rens de Jong

Rens de Jong

Dagvoorzitter

Rens is presentator bij BNR Nieuwsradio en RTLZ. Daarnaast staat hij wekelijks op het podium als dagvoorzitter. Rens zorgt gegarandeerd voor een wervelende show.

Jeroen Dijsselbloem

Jeroen Dijsselbloem

Minister van Financiën

Sinds november 2012 is hij namens de PvdA minister van Financiën in het kabinet-Rutte II. Bovendien is hij in januari 2013 benoemd tot voorzitter van de Eurogroep.

Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal

Ondernemer

Ondernemer, televisiemaker, schrijver en columnist. Zowel haar blogs en boeken als haar televisieprogramma’s staan in het teken van een financieel gezonde toekomst.

Erica Verdegaal

Erica Verdegaal

Publicist

Econoom Erica Verdegaal koos na een carrière in het bedrijfsleven voor de journalistiek. Sindsdien schrijft ze over alles wat met geld van doen heeft. Erica heeft twaalf boeken op haar naam staan.

Peter Paul de Vries

Peter Paul de Vries

Bestuursvoorzitter

Peter Paul is bestuursvoorzitter en grootaandeelhouder van investeringsmaatschappij Value8. Hij raakte landelijk bekend als directeur van de Vereniging van Effectenbezitters (VEB).

Esther-Mirjam Sent

Esther-Mirjam Sent

Hoogleraar Economie

Esther - Mirjam Sent geeft les in Economische Theorie en Economisch Beleid aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Daarnaast zit ze in de Eerste Kamer namens de PvdA.

Andries van der Leij

Andries van der Leij

Neuro-econoom

Zelfverklaard neuronerd Andries is onderzoeker bij Neurensics, Europa’s eerste neuromarketing onderzoeks- en adviesbureau. Daarnaast geeft hij les aan de Universiteit van Amsterdam.

Marc Schriemer

Marc Schriemer

Ondernemer

Al tijdens zijn studie richtte Marc een internetbedrijf op. Sinds hij zijn aandelen in 2013 verkocht, helpt de dertiger andere ondernemers met het bepalen van hun bedrijfswaarde.

Sebastiaan Hooft

Sebastiaan Hooft

Ondernemer

Sebastiaan investeert in internet- en zorgbedrijven. Deze veertiger richtte meer dan twintig bedrijven op, haalde de Quote 500 en werkte zich letterlijk het ziekenhuis in.

Gerard van der Sande

Gerard van der Sande

Head of Energy Sourcing

Gerard is Head of Energy Sourcing bij de Nederlandse Energie Maatschappij en Energy Portfolio Manager bij Energy Match Poland. Hij is vijftiger en heeft twee studerende kinderen.

Willem Minderhoud

Willem Minderhoud

Jongens van de tekeningen

Willem is tekenaar bij Jongens van de Tekeningen. Deze heren uit Rotterdam zetten visies, presentaties en ideeën om in overtuigende visuele tekeningen en verhalen.

Kees de Kort

Kees de Kort

Economiecommentator

Kees is Nederlands bekendste beurscommentator. Iedere dag om 11:50 uur is hij te horen op BNR. Kees staat bekend om zijn zwartgallige uitspraken, maar trekt zelden aan het kortste eind.

Arko van Brakel

Arko van Brakel

Ondernemer

Arko van Brakel is directeur van De Baak. Eerder stond hij aan het hoofd van verschillende bedrijven, zoals Euronet, de eerste commerciële internetprovider van Nederland.

Wouter Nijssen

Wouter Nijssen

Fiscalist / ondernemer

Wouter is initiatiefnemer en mede-eigenaar van de online belastingaangifteservice Bokkz.nl. Daarnaast is hij docent belastingrecht aan de Universiteit van Amsterdam.

Sonya Richardson

Sonya Richardson

Ondernemer en consultant

Voorzitter van het Professional Women’s Network. Ze deed onderzoek naar vrouwen en geldzaken. Wat bleek? Nederlandse vrouwen zijn opvallend passief. Tijd voor verandering!

Peter Rikhof

Peter Rikhof

Ondernemer

Peter Rikhof is directeur en hoofdredacteur van Brookz, het grootste overnameplatform van Nederland. Hij schreef drie praktische boeken voor ondernemers en investeerders.

Tea Mellema-Kranenburg

Tea Mellema-Kranenburg

Notaris

Notaris in Katwijk gespecialiseerd in het erfrecht en huwelijksvermogensrecht. Daarnaast is ze hoogleraar familierecht aan de Universiteit van Leiden.

Richard Feenstra

Richard Feenstra

Senior Sales Manager

Richard is sinds 2008 werkzaam als sales manager bij Fidelity. Eerder werkte hij bij de afdeling private banking van ABN AMRO. Ook had hij diverse rollen in PR en corporate communicatie.

Co Koning

Co Koning

Dircteur Vastgoed Belang

Co Koning is directeur van de Vastgoed Belang. Deze vereniging komt op voor de belangen van particuliere beleggers in vastgoed. Doel is het behoud en verbetering van het rendement.

Arnoud Wennekus

Arnoud Wennekus

AOV verzekeringspecialist

Arnoud is de man achter AOV ZZP. Hij is gespecialiseerd in arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, in het bijzonder voor zelfstandig ondernemers.

Anneke Janssen

Anneke Janssen

Strategisch Financieel Planner

Anneke is als geen ander bekend met financiële planning. Zij heeft jarenlange klantervaring en is nu verantwoordelijk voor bedieningsconcepten op belangrijke klantmomenten.

Dirk van Ommeren

Dirk van Ommeren

Head of Core Portfolios and Funds

Dirk is bij BNP Paribas Investment Partners verantwoordelijk voor het beheer van institutionele klantportefeuilles en mixfondsen. Hij staat aan het hoofd een team van 15 portefeuillemanagers.”

Bob Hendriks

Bob Hendriks

Managing Director

Na tien jaar bij ABN Amro gewerkt te hebben maakte hij in 2007 de overstap naar BlackRock waar hij sindsdien verantwoordelijk is voor de Retail distributie in Nederland.